Skip to main content

Declaració d'accessibilitat

Construccions Sala Güell aposta per assegurar l'accessibilitat digital de les persones amb discapacitat. Estem millorant contínuament l'experiència d'usuari per a tothom i mirant d'aplicar els estàndards d'accessibilitat més rellevants. Aquest compromís també el fem d'acord amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, relatiu a l'accessibilitat de llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

Estat d'acompliment
Les Directrius d'accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.1 defineixen els requisits per als dissenyadors i desenvolupadors per millorar l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquestes directrius defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. 

Funcions d'accessibilitat

  • Les pàgines estan estructurades amb elements semàntics com la capçalera (header), la navegació (navigation), el contingut principal (main) i el peu de pàgina (footer), la qual cosa us pot ajudar a moure-us més ràpidament entre els diversos elements.
  • Els encapçalaments de nivell 1 marquen l'àrea de contingut principal de cada pàgina i a partir d'aquí l'estructura de cada pàgina segueix un ordre d'encapçalaments lògic.
  • Cada pàgina d'aquest lloc web té enllaços de "saltar al contingut" i "saltar al menú" a la part superior i un enllaç de "tornar a començar" a la part inferior.
  • Les imatges es descriuen amb equivalents de text (ALT) per garantir que tothom pugui accedir al contingut gràfic.
  • Heu de poder ampliar cada pàgina per veure-la en més detall sense cap problema.
  • Els colors d'aquest lloc web s'han escollit a cada pàgina per garantir un contrast de color suficient.
  • Tots els components d'aquest lloc web són accessibles mitjançant el ratolí, el teclat o el tacte.
  • Per garantir que el lloc web es pot utilitzar mitjançant teclats, hem afegit estils de focus a imatges, enllaços, formularis i altres elements enfocables.

Aquest lloc web s'ha testejat en navegadors i dispositius moderns i antics, a més d'eines d'avaluació d'accessibilitat com ara WAVE, Accessibility Insights i el lector de pantalla ChromeVox.

Contingut no accessible
Sabem que algunes parts d'aquest lloc web no són del tot accessibles: de vegades, incrustem suports d'àudio o vídeo a les nostres pàgines que potser no es descriuen adequadament.

Si trobeu suports o elements confusos, podeu enviar-nos un correu electrònic i fer-nos-ho saber.


Feedback
Agraïm els vostres comentaris sobre l'accessibilitat de la web. Informeu-nos si trobeu barreres d'accessibilitat en aquest lloc web:

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.